Relax, your website is up and running!
Advertentie

Livesupport
Mail: tickets@enterware.com of bezoek social.zendesk.com
Opleveringen
22-08-13
Leesfrequentie zeer hoog
Cloudapplicatie achter PAGEPERSON
19-09-12
Leesfrequentie zeer hoog
Zakenfestival Almere 2012 ook weer in EnterCMS
16-01-12
Leesfrequentie zeer hoog
Nieuwe website voor startup AVideos opgeleverd
01-12-11
Leesfrequentie zeer hoog
Nieuwe website voor VBA actief!
07-09-11
Leesfrequentie zeer hoog
Oplevering Bremmers Makelaardij Curacao
29-05-11
Leesfrequentie zeer hoog
Een moment van reflectie na maanden keihard werken
08-06-10
Leesfrequentie zeer hoog
Zakenfestival Almere 2010 weer in EnterCMS
10-05-10
Leesfrequentie zeer hoog
Kandidaatsite van Helma Lodders in EnterCMS
18-04-10
Leesfrequentie zeer hoog
Nieuw initiatief PagePerson bouwt op Enterware/CMS
08-04-10
Leesfrequentie zeer hoog
Stichting Mitera stapt over op Enterware/CMS
Wijzigingen
09-08-09
Leesfrequentie zeer hoog
Uitbreiding op layouts middels sub-stylesheets
09-08-09
Leesfrequentie zeer hoog
Bouw Enterware/CRM gestart: wat zijn contacten?
26-02-09
Leesfrequentie zeer hoog
RSS-feeder nu standaard in Enterware/CMS
20-02-09
Leesfrequentie zeer hoog
Vernieuwde weergave voor fotomodule
Mededelingen
30-06-16
Leesfrequentie gemiddeld
Eind activiteiten per 1/7/2016
07-03-15
Leesfrequentie zeer hoog
Een nieuwe trend, een nieuwe naam
21-02-15
Leesfrequentie zeer hoog
Verhuizing naar nieuw datacenter op 2-3 maart 2015
03-09-13
Leesfrequentie zeer hoog
Alle .nl en .eu domeinen 15 Euro/jaar
28-06-13
Leesfrequentie zeer hoog
Overgang naar hosted VoIP van Protocall op 12 juli 2013
Contactgegevens
ENTERWARE BV
Korenbeursstraat 6
1335 XM Almere
 
Flevoland, The Netherlands
 
Telefoon: (088) 123 11 10
Helpdesk: (088) 123 11 11
Telefax: (088) 123 11 22
Laatste wijziging: zondag, 7 maart 2010
 

Webdesign - het vermogen te onderscheiden!

Sinds 2006 bouwen wij aan een unieke webapplicatie suite, Enterware/CMS, waarbinnen krachtige, interactieve websites gebouwd kunnen worden - gebruikmakend van zelfontwikkelde webapplicaties voor content-, contact- en catalogusmanagement.
 
Naast het bouwen van webapplicaties is Enterware ook actief als webdesigner, hoewel we - met net zoveel plezier - ontwerpen van derden integreren binnen ons platform.
 
De meeste van onze ontwerpen zijn samen met onze klanten tot stand gekomen, in een dynamisch proces van creatie en evaluatie. Het gaat niet altijd om het mooiste ontwerp, maar vaker nog om het ontwerp dat het beste aansluit bij het doel en de functie van de website.

Werkwijze

Veel ontwerpers werken nog altijd volgens de waterval-methode: de ontwerper presenteert een eindontwerp op basis van specificaties, die naar aanleiding van voorafgaande gesprekken met de klant zijn opgesteld. In de praktijk blijken specificaties echter onderhevig aan veranderingen (wijzigingen in de organisatie, nieuwe inzichten, etc.), waardoor het eindontwerp achteraf gezien onvoldoende aansluit bij de wensen van de klant.
 
Onze methode is het best te omschrijven als de stapgewijze-methode: ook wij voeren vooraf gesprekken met de klant om de specificaties vast te stellen, maar we ontwerpen stapje-voor-stapje en tonen de klant steeds tussentijdse resultaten. Mocht het nodig zijn om de koers te wijzigen, dan is daar binnen onze methode alle gelegenheid en ruimte voor. We noemen dit ook wel de iteratieve (= herhaling) ontwerpmethode.

Persoonlijke voorkeur

Een ontwerp voor een website blijft natuurlijk ook iets persoonlijks: wat is mooi? Dat is ook de reden dat we u vooraf vragen ons een aantal voorbeelden te sturen van websites, die u in het bijzonder aanspreken. Dat kan komen door zaken als een 'algemene eerste indruk', het kleurgebruik, de vakverdeling of door de geboden functionaliteit.
 
Op grond hiervan maken we een eerste opzet, die we ter goedkeuring voorleggen: past het binnen uw kaders van passend, mooi, functioneel, etc. dan gaan we verder. Past het niet, dan herhalen we de eerdere stappen. We prijzen ons dan ook gelukkig dat we steeds ontwerpen kunnen maken die passen bij de wensen van de klant: ook van wensen die men vooraf nog niet kende. Want dat vinden we het leukste: trachten om meer uit het ontwerp te halen dan u vooraf had bedacht.
 
Aan de linkerkant van onze website vindt u een aantal projecten, die we recent hebben opgeleverd, en waarvoor we het ontwerp gemaakt hebben.

Van ontwerp naar website

Voorbeeld ontwerp - VVD FlevolandAls naar aanleiding van het voorgaande een definitief ontwerp is gemaakt, dan wordt dit door ons omgezet in één of meerdere templates t.b.v. Enterware/CMS - we noemen dit het framework van de website.
 
Daarna bepalen we de gewenste lettertypes en -groottes, de kleuren, achtergronden, verloopjes, etc. en leggen die vast in één of meerdere stylesheets.
 
De templates en stylesheets worden samengevoegd tot één of meerdere layouts, die weer de basis vormen voor de uiteindelijke pagina's van uw nieuwe website. En daarna kunt u al aan de slag ..

Kostenindicatie

Omdat alle HTML, scripting, beveiliging en interactiviteit voor uw nieuwe website al verwerkt zit in Enterware/CMS, kunnen wij volstaan met een vergoeding voor de ontwerp- en inbouwkosten. Voorbeeld ontwerp - Rian Tolmeijer Golf BVNormaliter vormen deze kosten 15-20% van de kosten van de bouw van een volledig handgemaakte website. Enterware/CMS levert u dus direct al een besparing op van minimaal 80%!
 
Hoewel het erg moeilijk is om een richtprijs af te geven, leert de ervaring dat we voor het ontwerpen en inbouwen van een gemiddeld interactieve website, zonder webshop, zo'n 2 tot 4 dagen nodig hebben (ad. 75 Euro/uur).
 
Wij werken overigens uitsluitend op basis van fixed price, dus u komt achteraf niet voor verrassingen te staan.
 
Overigens nog één aspect waar u rekening mee dient te houden: de overall presentatie van uw website wordt niet alléén bepaald door het framework. Ook de opmaak van de pagina's vraagt de nodige aandacht cq. expertise. Het opmaken van een pagina op een website is écht net zo lastig als het opmaken van een pagina voor een glossy magazine! We helpen u er uiteraard graag bij.
 
Meer weten? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

« TerugHomePrijslijstRSSSitemapContact »

       
     
   
   
   
Home
Sitemap
ENTERNEXT
ENTERPRIDE
PAGEPERSON
Webapplicaties
Content Manager
Contact Manager
Catalogus Manager
Mailinglist Manager
Webdesign
Nieuws
Enterware updates
Enterware websites
Persberichten
RSS
Aanvragen
Prijsinformatie
Bestelformulieren
Organisatie
Bedrijfsgegevens
Voorwaarden
Alg. Voorwaarden